Založ si blog

Kto vykydá ten Augiášov chliev – diel19! !!

Podtitulok – Ja nie som ovca.

Dnes musím zareagovať na tlačovú besedu, ktorú pred chvíľou mali dve dievčatá zo SAS-ky, Lucia a Janka na tému eurofondov, pričom sa spomenulo čosi aj o našom zdravotníctve. Dozvedel som sa, že sme DRUHÁ NAJHORŠIA KRAJINA na svete, čo sa týka zvládania pandémie. Teda nie jedna z najhorších v Európe, ale dokonca druhá najhoršia na svete. Predstihli sme už dokonca aj USA, Brazíliu a Indiu. Ako je to možné??? Veď už štvrtý mesiac masívne testujeme antigénovými testami, napriek tomu padáme do stále väčšieho bahna!!! TO SA SKUTOČNE NIKTO NECHCE VÁŽNE ZAMYSLIEŤ NAD TÝM, ŽE ASI NIEČO ROBÍME ŠPATNE??? Na jar v prvej vlne pandémie sme boli najlepší na svete, všetci nám závideli a pýtali sa nás, ako sme to dokázali a pritom sa vôbec ANTIGÉNOVO NETESTOVALO. Teraz v druhej vlne sme najhorší na svete napriek masívnemu antigénovému testovaniu už štvrtý mesiac po sebe. Ľudia, preboha spamätajme sa, niečo určite robíme špatne!!! A mne to vychádza jednoznačne, že na vine je nezmyselné antigénové testovanie, ktoré vyrába 20 až 30 % falošných výsledkov. A v tom je bieda tohto testovania. Tak masívne sa netestuje nikde inde na svete, napriek tomu sme najhorší. Z antigénového testovania za 4,- Eurá sa urobil fetiš, ktorý nás mal zachrániť pred masívnym rozšírením infekcie, ale všetko je inak. Ľudia, pýtajme sa samých seba, čo robíme špatne a či náhodou nezlyhala vláda na čele s Igorom Matovičom. Ako to, že sú výsledky nášho niekoľkomesačného úsilia také katastrofálne??? My obyčajní ľudia sme sa zlajdačili, nedodržiavame opatrenia, alebo zlyhala vláda!!! Mne to vychádza jednoznačne, že zlyhala vláda, a hlavne Igor Matovič, keď z testovania šmejdami, ktoré vyrábajú 20 až 30 % falošných výsledkov, urobila fetiš. A čím viac to testovanie zlyháva, tým viac nás nútia sa testovať. Pre mňa nepochopiteľné šialenstvo. To tí naši slávni odborníci na čele s Mikasom, Jarčuškom a Krčmérym nevidia, že antigénové testovanie nie je „atómová bomba proti hnusobe“, ale že je to cesta do pekla????? Že urobiť z tohto testovania fetiš bol najväčší omyl??? Za 4,- Eurá sme chceli zvíťaziť nad pandémiou???

Ale ako z tohto podvodu von? No jednoducho. Keď nás Igor Matovič chce stále testovať, nech kúpi od Pavla Čekana PCR testy za výrobnú cenu plus 1,- Euro zisk z každého testu a nech sa pretestujú všetci, čo chodia do práce. My dôchodcovia, čo sedíme doma, to nepotrebujeme. Pavol Čekan je šikovný biochemik, ktorý spolu so svojim kolektívom vyvinul naše slovenské PCR testy, no Igor Matovič ich zakázal nakúpiť, aby náhodou na tom Pavol Čekan nezbohatol. Radšej kupujeme šmejdy z Južnej Kórei. Uvedomujem si, že PCR testy sú 10 krát drahšie, no radšej sa raz otestovať kvalitným testom, ako 10 krát za sebou šmejdom. Pretože tu k tomu treba prirátať aj náklady na obsluhu toho celého cirkusu, platy tých ľudí, ktorí sa na tom celé mesiace podieľajú. V každom okrese sa zriadili MOM-ky, na ktoré vraj štát vynakladá 30 tisíc Eur mesačne bez ohľadu na to, koľko ľudí v skutočnosti pretestujú. Ohromný biznis pre „našich ľudí“. Všetky tieto náklady za vyše 3 mesiace už sú určite niekoľko sto miliónov Eur. Raz pretestovať všetkých ľudí, ktorí chodia do práce, PCR testami, bude určite lacnejšie, ako boli doteraz vyhodené peniaze za nezmyselné antigénové testy. Takto by sa zistila skutočná premorenosť populácie infekciou, všetci takto zistení pozitívni ľudia by sa preliečili a bol by svätý pokoj. A následne už len testovať ľudí s príznakmi a trasovať ich kontakty, ako sa to robilo na jar. A samozrejme čím skôr zaočkovať všetkých ľudí, ktorí o to majú záujem.

Igor Matovič nechce dať zbohatnúť Pavlovi Čekanovi, teda našej slovenskej firme a radšej nakupuje šmejdy z Južnej Kórei. Antigénové testy aj tie najkvalitnejšie majú svoje limity, nezachytia infekciu v skorých štádiách nakazenia, preto vytvárajú veľké množstvo falošných výsledkov, na čo sme všetci doplatili. Preto hovorím dosť tomuto nezmyslu. Celý svet sa nám už smeje, len Igor Matovič to nevidí, lebo on vymyslel „atómovú bombu proti hnusobe“ a nikdy neprizná, že to bol veľký omyl. Žiadajme Igora Matoviča, aby nás otestoval PCR testami od Pavla Čekana. Viac si už nechceme nechať špárať v nose – my nie sme ovce – toto Ti odkazujem Igor Matovič!!!

Ján Poluch, Krušovce

Kto vykydá ten Augiášov chliev – diel 24! !!

13.02.2021

Podtitulok – Ja nie som ovca. Týmto článkom zakončím moje rozprávanie na túto tému antigénového testovania. Pripravujem ďalšiu sériu článkov o zločineckých organizáciách, ktoré vytvoril tento štát, aby nás ovládal a manipuloval s nami. A tieto organizácie sú platené z našich daní. Budem menovať všetkých zainteresovaných, s ktorými som komunikoval a ktorí [...]

Kto vykydá ten Augiášov chliev – diel 23! !!

12.02.2021

Podtitulok – Ja nie som ovca. Ešte raz sa vrátim k minulému článku, kde hodnotím prácu našich zdravotníckych pracovníkov. Tento štát si robí posmech z určovania pozitivity ľudí na obzvlášť nebezpečnú nákazlivú ľudskú chorobu, ktorej podľahli vo svete už viac ako 2 milióny ľudí a u nás vyše 5 tisíc. Je to nehoráznosť, aká nemá v histórii modernej [...]

Kto vykydá ten Augiášov chliev – diel 22! !!

11.02.2021

Podtitulok – Ja nie som ovca. Dnes by som chcel pohovoriť o právnych dôsledkoch, ktoré môže mať takéto šlendriánske vyhodnocovanie, či je niekto zdravý alebo chorý na COVID 19. Môj názor je taký, že tento štát vedome podvádza ľudí – áno úmyselne, vedome podvádza, lebo je všeobecne známe, že antigénové testy sú nespoľahlivé a nepresné. Igor Matovič [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 47942x
Priemerná čítanosť článkov: 1998x

Autor blogu

Kategórie