Založ si blog

Kto vykydá ten Augiášov chliev – diel 22! !!

Podtitulok – Ja nie som ovca.

Dnes by som chcel pohovoriť o právnych dôsledkoch, ktoré môže mať takéto šlendriánske vyhodnocovanie, či je niekto zdravý alebo chorý na COVID 19. Môj názor je taký, že tento štát vedome podvádza ľudí – áno úmyselne, vedome podvádza, lebo je všeobecne známe, že antigénové testy sú nespoľahlivé a nepresné. Igor Matovič vymyslel ako génius, že za 4,- Eurá otestuje celý národ a bude označovaný ako spasiteľ v boji proti Covidu. A dokonca by sa chcel takto dostať do učebníc dejepisu. No akosi sa prerátal – sme najhorší v boji proti pandémii. Pritom je Igorovi Matovičovi jedno, že porušuje práva ľudí, falošne označených ako pozitívni. Títo majú zakázané chodiť do práce napriek tomu, že sú zdraví. A naopak púšťa do práce skutočne chorých ľudí, ktorí sú ale označení ako negatívni. Pritom tá negativita je falošná.

Som skutočne zhrozený, ako k tomuto testovaniu pristupujú aj naši zdravotnícki pracovníci. Sú neskutočne obetaví, vyšli v ústrety nášmu vodcovi cárovi Igorovi, ale pritom si neuvedomujú, že sa zásadným spôsobom spreneverili svojej prísahe a povinnostiam, ktoré im vyplývajú zo zákona č. 576/2004 Zb. z. o poskytovaní zdravotnej starostlivosti. Lebo robenie testov na COVID 19 je skutočne poskytovanie zdravotnej starostlivosti. V zákona sa hovorí, citujem § 4, ods. 3): „Poskytovateľ je povinný poskytnúť zdravotnú starostlivosť správne. Zdravotná starostlivosť je poskytnutá správne, ak sa vykonajú VŠETKY ZDRAVOTNÉ VÝKONY NA SPRÁVNE URČENIE CHOROBY … PRI ZOHĽADNENÍ SÚČASNÝCH POZNATKOV LEKÁRSKEJ VEDY …“ atď. Skúste si to celé prečítať na internete. A tu si štát z tohto testovania robí posmech. Zakúpil lacné šmejdy z Južnej Kórei za 4,- Eurá, ktoré vytvárajú 20 až 30 % falošných výsledkov. Tu si ale treba ešte položiť otázku, či vôbec náš zákon o poskytovaní zdravotnej starostlivosti dovoľuje používať na diagnostiku závažnej infekčnej choroby nepresné, nespoľahlivé testy. Toto šlendriánske vyhodnocovanie, či je človek pozitívny alebo negatívny na COVID 19, určite nekorešponduje s citáciou zákona, ktorú som uviedol vyššie. Ja čítam tento § 4, ods. 3) tak, že náš zákon NEDOVOĽUJE používať testy, ktoré sú nespoľahlivé a nejednoznačné. Je mi ľúto páni zdravotnícki pracovníci, ale zdravotná starostlivosť v tomto prípade NIE JE POSKYTNUTÁ SPRÁVNE, pretože produkujete obrovské množstvo nesprávnych diagnóz.

A teraz k tomu Trestnému oznámeniu, § 284 Tr. zákona. Trestný čin všeobecného ohrozenia, ods. 1), písm. a): „Kto úmyselne vydá ľudí do nebezpečenstva smrti alebo ťažkej ujmy na zdraví … atď a písm. b) všeobecné nebezpečenstvo ZVÝŠI alebo SŤAŽÍ jeho odvrátenie, potrestá sa odňatím slobody na 4 až 10 rokov.“ Ods. 2): „Odňatím slobody na 10 až 15 rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1) závažnejším spôsobom konania alebo z osobitného motívu … (nebudem to celé rozpisovať)“ Ods. 3): „Odňatím slobody na 15 až 20 rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1), za písm. a) a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví alebo smrť, alebo za písm. b) ako ČLEN NEBEZPEČNÉHO ZOSKUPENIA“. Ods. 4): „Odňatím slobody na 20 až 25 rokov alebo doživotie sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1), za písm. a) a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví alebo smrť VIACERÝM OSOBÁM, alebo za b) ZA KRÍZOVEJ SITUÁCIE“. Priatelia, stačí vám to takto napísať. Náš Trestný zákon je skutočne zaujímavé čítanie, stojí to za to. Celý tento paragraf Trestného zákona je ako vyšitý na konanie nášho skvelého vodcu Igora Matoviča. Spôsobil smrť vyše 5 tisíc ľudí ako člen nebezpečného zoskupenia (naša vláda) a za krízovej situácie (je vyhlásený núdzový stav). Teda náš skvelý vodca Igor Matovič by podľa tohto § mal ísť sedieť na doživotie – to je môj právny názor.

Pozdravujem Ťa Igor Matovič – mal by si ísť sedieť na doživotie. A toto skutočne nemyslím ako žart. My nie sme ovce – máme svoj rozum a vieme čítať.

Ján Poluch, Krušovce

Kto vykydá ten Augiášov chliev – diel 24! !!

13.02.2021

Podtitulok – Ja nie som ovca. Týmto článkom zakončím moje rozprávanie na túto tému antigénového testovania. Pripravujem ďalšiu sériu článkov o zločineckých organizáciách, ktoré vytvoril tento štát, aby nás ovládal a manipuloval s nami. A tieto organizácie sú platené z našich daní. Budem menovať všetkých zainteresovaných, s ktorými som komunikoval a ktorí [...]

Kto vykydá ten Augiášov chliev – diel 23! !!

12.02.2021

Podtitulok – Ja nie som ovca. Ešte raz sa vrátim k minulému článku, kde hodnotím prácu našich zdravotníckych pracovníkov. Tento štát si robí posmech z určovania pozitivity ľudí na obzvlášť nebezpečnú nákazlivú ľudskú chorobu, ktorej podľahli vo svete už viac ako 2 milióny ľudí a u nás vyše 5 tisíc. Je to nehoráznosť, aká nemá v histórii modernej [...]

Kto vykydá ten Augiášov chliev – diel 21! !!

10.02.2021

Podtitulok – Ja nie som ovca. Igor Matovič sa pri všetkých diskusných reláciách v televízii, rádiu či tlačových besedách rád vydáva za ochrancu zdravia a životov občanov tejto krajiny. A všetci v koalícii mu hádžu polená pod nohy. No on vo svojej pomätenosti nedokáže pochopiť, že on sám je príčinou tohto pandemického marazmu, v ktorom sa dnes nachádzame. Ešte [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 47935x
Priemerná čítanosť článkov: 1997x

Autor blogu

Kategórie